Et convido a acompanyar-me en una historia sorprenent i gaudir d’uns personatges singulars que hauran de sobrevire a trames plenes d’ombres.

Portada novel·la L'increïble cas de l'ardiaca de noranta anys

SINOPSI

Aquesta és una novel·la policíaca on l’intriga i el suspens mantindran al lector enganxat a la trama fins el final. Un thriller on res és el que sembla i qualsevol cosa és possible, i amb uns protagonistes que gairebé tots amaguen algun secret. La història transcorre a Girona, un bon lloc per viure-hi, una ciutat petita.  Fins i tot pots passejar de nit pel call, sense por que algú t’engegui dos trets. L’assassí, qui sigui, pot ser alguna de les persones que llegeix el diari en aquella terrassa, qui sap si continua portant la pistola a la butxaca… La René és la inspectora assignada a la investigació, el seu primer cas d’assassinat. En qui podrà confiar, qui l’està enganyant, on s’amaga la veritat? El barri vell de Girona, una missió a l’Índia, un convent de monges, una guingueta al marge del riu Onyar, el Tercer Reich… un viatge apassionant. Però no el farem sols, ens acompanyaran uns personatges que ens confiaran el seus anhels i les seves pors fins emocionar-nos.

Sinopsi novel·la negra

LOCALITZACIÓ DE LA NOVEL·LA

Amb “L’increïble cas de l’ardiaca de noranta anys” viurem una història que transcorre a la mil·lenària ciutat de Girona. Una ciutat plena de colors i de vida  durant el dia, però grisa i freda quan s’amaga el sol. Passejarem de nit pel barri vell trepitjant les llambordes i acariciant la pedra arcaica sota els fanals de llum groguenca, passarem estones de serenor i angoixa dins el recinte d’una gran casa d’estil colonial, viatjarem imaginariament  al nord de l’Índia o a un camp d’extermini nazi i finalment assistirem al desenllaç final de l’obra observant ocults en la foscor d’una edificació a la riba del riu Ter. Un viatge fascinant que ens emocionarà. 

Girona novel·la negra

PRESENTACIÓ DELS PERSONATGES

“L’increïble cas de l’ardiaca de noranta anys” és, sobretot, la història dels seus protagonistes. Gent normal amb els seus anhels, les seves pors, els seus secrets i les seves emocions. Ens produiran atracció o rebuig, però no ens deixaran indiferents. La millor manera de presentar-los és amb una petita mostra de com s’expressen en el relat:

—Si la tornes a tocar, Ramon, només que li vegi una rascadeta o una pessigada de mosquit, et tallo els collons! I et juro que ho faré fill de puta, és la darrera vegada que t’aviso…

( Inspectora René )

—Deixa aquest cas, René, és l’únic consell que et puc donar. La història de la criminologia està plena de casos sense resoldre.

( Inspector Gimeno )

 

—Entens ara per què no el puc redactar, aquest informe? M’enviaran a netejar provetes!

( Metgessa forense Brenda ) 

 

—Crec que no està en condicions d’amenaçar-me, inspectora. Si fa el que ha dit, jo també explicaré que per culpa de vostè

( Mare superiora Teresa )

 

—Sembla que serà un interrogatori això i no una conversa. Se m’acusa d’alguna cosa?

(David Valls )

 

—Me la bufa el que publiquin els diaris!

(Comissari Soldevila )

 

Si tens ganes de conèixer-los més profundament et convido a llegir la novel·la i a decidir si ho fas com a espectador o com a detectiu.

Personatges novel·la negra

CRÍTIQUES DELS LECTORS

Ahir vaig començar a llegir-lo i ahir el vaig haver d’acabar. I dic haver d’acabar perquè sóc de les que no poden clucar els ulls si se’m presenta una lectura amb intriga com aquesta i més si està emmarcada a la nostra entranyable capital: la nostra Girona.
Una lectura que et fa desconnectar de tot i t’endinsa en un món on no tot és el que sembla.

Sandra Lobera i Roca

Es un thriller intrigante, que desde el primer momento te atrapa y con un final sorprendente, con un lenguaje coloquial dando el tono adecuado a cada personaje. Muy interesante. 

Marga Lladó

Increïble novel·la. L’he llegit i m’ha agradat molt! Ara és el meu marit que hi està ben enganxat. La recomano totalment, és sorprenent i intrigant. És un d’aquells llibres que entre molt bé i que no pots deixar de llegir. 

Ariadna Serra